Mot mörkare tider

En sann pessimist som jag måste upplysa den virtuella världen att nu går vi mot mörkare tider.

Midsommarafton har passerat med goda vänners lag. Vi var hemma och hade flera bekanta på besök. Majstången lövades och snapsen brände skönt i strupen. Jag läste att det var den kallaste midsommarafton på 2000-talet och att det till och med snöade i lappland.

Alltid då det blir kyligt väder så brukar visa troll hävda att det är mostatsen till den globala uppvärmningen. Sanningen är den att vi behöver kalla vintrar och inte enbart i Sverige. Visst sker det temperatur ändringar även utan människans inverkan men inte lika snabbt.

Det är alltid intressant att prata med människor av olika åsikter. Det blev intensiva diskussioner under midsommar om den globala uppvärmningen. Alla mina vänner är inte som mig själv. Däremot försöker jag såklart att påverka dem. Fast vi blir aldrig ovänner trots att det många gånger förekommer alkohol.

Ska jag göra en bekännelse så tar jag inte alltid det ekologiska alternativet. Inte om det finns närproducerat. Jag överväger ständigt för och nackdelar innan varan hamnar i min kundkorg.
jajjaaaaaaa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *