Jag som skriver

Kära läsare! Jag heter Johnny, är 35 år gammal och bor i ett stort hus på landet tillsammans med min sambo och några hundar. Jag är en naturmänniska ut i fingerspetsarna. Att värna och upplysa om miljön är mitt stora kall i livet. Jag gillar att resa och uppleva nya kulturer, men mest reser jag så klart fram och tillbaka mellan hemmet och jobbet i stan. Bergsklättring tycker jag är en spännande aktivitet som jag försöker avsätta min fritid till. Jag är en fena på att laga mat och odla örter och livnär mig som kock. Är kanske inte lika vass på att fixa med huset som jag ärvt, men försöker bli. Här på bloggen skriver jag om natur, ekoprodukter och min vardag. Välkommen till berg och dalbanan som är min värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *